The smart Trick of Borduur & Opdruk in Arnhem That No One is Discussing

Wiki Article

Super snelle company en phrase naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij achieved de shirts die ik besteld heb!

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen door de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden satisfied het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Zelfs voor een klein venture heeft Damaris industrieel prime kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Heel mooi vakwerk en prettig contact. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

De keuze hangt af van je specifieke wensen, het sort kledingstuk en het gewenste eindresultaat. Voor bedrijfskleding of werkkleding wordt vaak gekozen voor borduren vanwege de professionele uitstraling en duurzaamheid.

Heel mooi vakwerk en prettig Get in touch with. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste logo te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Borduren is het achieved naald en garen aanbrengen van motieven, emblem’s of tekst. Sinds mensenheugenis worden stoffen versierd met borduursels.

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Tremendous fijn!

Onwijs lieve eigenaar! Tremendous goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar read more bedrijf, ben super goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

I am actually content about my get! The printing was speedy and of extremely premium quality, in addition the interaction While using the operator was very pleasant. I undoubtedly advocate this store!

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Report this wiki page